De Geneeskat: Dutch Edition of "The Healer Cat" (Hardcover)

De Geneeskat: Dutch Edition of
By Tuula Pere, Klaudia Bezak (Illustrator), Mariken Van Eekelen (Translator)
$28.50
Not in Stock... Available to ship in 3-5 days

Description


Celesse, the healer cat, is a highly respected member of the neighborhood. As the mistress's favorite cat, she spends lazy days in the warmth of the house.
One snowy night a mother hare rushes in, desperate for help. Reluctantly, the healer cat travels with her through a nighttime snowstorm and biting cold winds. In a dark forest, Celesse comes face-to-face with a scary surprise and is forced to gather her powers for the first time in a while.
---
Dankzij haar gave is Celesse de geneeskat populair in haar buurt. Als favoriet van haar bazinnetje houdt ze ervan om haar dagen lui door te brengen in het warme huis.
Maar plotseling stormt een moederhaas naar binnen en vraagt haar om hulp. Haar aandringen wint het van de terughoudendheid van de geneeskat, en de haas neemt haar mee door een nacht vol sneeuwstormen en bijtende vorst. In een donker bos komt Celesse oog in oog te staan met een angstaanjagende verrassing en wordt ze gedwongen al haar krachten te verzamelen.
Na de lange nacht en de succesvolle reis, komt de zon weer op en verwarmt niet alleen de sneeuw, maar ook het hart van de geneeskat.Product Details
ISBN: 9789523250062
ISBN-10: 952325006X
Publisher: Wickwick Ltd
Publication Date: April 1st, 2019
Pages: 40
Language: Dutch